Aapie op de Negenmaandenbeurs

Afgelopen maand was het weer zo ver: de Negenmaandenbeurs vond plaats in de RAI in Amsterdam. Hét evenement om je te laten informeren, adviseren en inspireren op het gebied van zwangerschap, baby’s en peuters. Ook Aapie Babyschoenen was, met een stand vol zachte babyschoenen, van de partij..

Populaire babyslofjes

We hadden uit onze complete collectie een selectie gemaakt van onze meest populaire schoentjes om mee te nemen naar de beurs. Diverse maten en kleuren, maar allemaal handgemaakte leren slofjes met zachte zolen die perfect zijn voor de eerste stapjes.

“Het leuke aan de Negenmaandenbeurs is het directe contact met de klanten. We kunnen persoonlijk advies geven, helpen met de schoentjes uitzoeken en ze gelijk bij de baby’s passen. Dit is toch anders dan online met onze webshop.”- aldus John, één van de twee eigenaren van de webshop.

De meest populaire schoentjes op de beurs waren de 'Star Madrid'. Uiteraard zijn deze ook online te bestellen. Zitten ze toch niet goed? Geen zorgen, binnen 14 dagen kunnen ze geretourneerd worden.

Tot volgend jaar

Volgend jaar zijn we weer op de Negenmaandenbeurs te vinden, deze vindt plaats van 26 februari t/m 1 maart in de RAI, Amsterdam. Tot dan!

>> Bekijk hier een terugblik van de Negenmaandenbeurs

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password