Babyschoentjes sale | Babyslofjes sale

babyslofjes sale

Onze buren hebben een gezin met vier kinderen in de leeftijd ½ jaar, 2, 5 en 7 jaar. De buurvrouw vertelde dat ze niet meer onder de 25 euro per dag boodschappen kon doen. Alles is super duur geworden. Het lijkt wel of iedereen zomaar de prijzen verhoogt of dat je nu hetzelfde betaalt voor dezelfde verpakking maar dan met 20% minder inhoud. Het is eigenlijk ronduit schandalig hoe de consument bedrogen wordt.

Ze vertelt dat haar loon het afgelopen jaar wel omhoog is gegaan maar dit is zeker niet voldoende om de kostenstijgingen van energie, boodschappen en een avondje uit te compenseren. Het wordt steeds moeilijker om de touwtjes aan elkaar te knoppen op deze manier.

Een dagje uit met haar kinderen is bijna niet meer te doen vertelt ze want kosten voor toegang tot een pretpark samen met wat ze moet betalen voor een ijsje of een frietje is bijna niet te doen voor een groot gezin. Maar ze klacht verder niet want er zijn veel mensen die het veel slechter hebben dan haar. Tegenwoordig leven al veel mensen rond de armoede grens. Dit is inmiddels al 6 op de 10 mensen volgens het NIBUD.

Babyslofjes sale

Je zoekt goedkope babyslofjes? Maar je wil wel leren babyslofjes van hoge kwaliteit? We snappen het. Kijk op onze pagina babyslofjes sale voor een collectie van leuke babyslofjes of babyschoentjes die we in de aanbieding hebben.

En als je 3 paar slofjes in één bestelling koopt, misschien samen met een paar vriendinnen,  dan kunnen we nog 5 euro extra korting geven. Voor de slofjes in de sale geldt OP=OP. Kun je nu niet vinden wat je zoekt, kijk dan bij onze collectie babysneakers en babyslofjes.

Babyslofjes aanbieding

Bij Aapie hebben we regelmatig babyslofjes in de aanbieding. Heb je  interesse in deze aanbiedingen dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang  je enkele keren per jaar een email als we een kortingsactie hebben. Of je kunt ons ook volgen via onze facebook pagina www.facebook.com/babyschoenen. Daar posten we naast kortingsacties ook leuke nieuwtjes en blogs over onze slofjes en babyschoentjes.zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password