Babyslofjes die niet uitgaan

Babyslofjes die niet uitgaan

Heeft jouw kind ook regelmatig nog maar één slofje, of zelfs geen één meer aan? Babyslofjes die uitgaan is een veelvoorkomend probleem, maar met de babyslofjes van A@pie is dat gelukkig verleden tijd!

A@pies babyslofjes gaan niet uit

De babyslofjes gaan niet uit, doordat ze perfect aansluiten bij de voet van jouw kind. We verkopen namelijk speciale modellen voor smalle en brede voetjes. Hierdoor sluiten de slofjes aan en blijven ze beter zitten. Daarnaast zorgt de elastische rond voor nog meer stevigheid.

Koop de goede maat babyslofjes

We adviseren babyslofjes niet ‘op de groei’ te kopen, hierdoor zitten ze te ruim en kunnen ze makkelijk uitgaan. De flexibele antislipzool kan hierdoor ook niet optimaal bijdragen aan het maken van de eerste stapjes. Tip: meet de voetjes op terwijl je baby slaapt. Op dat moment is het voetje helemaal ontspannen en krult die niet op. Hierdoor weet je zeker dat je de goede maat meet en koopt.

>> Bekijk hier de collectie babyslofjes die niet uitgaan.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password