Cadeau 1 jaar - een loopwagen

cadeau voor een baby van 1 jaar

Als je kindje bijna 1 jaar is dan zal het niet meer lang duren voordat je kindje gaat lopen. Ben je opzoek naar een cadeau voor een baby van 1 jaar, dan is een loopwagen of loopkar wellicht een goed idee. Een loopwagen helpt het evenwichtsgevoel en spierontwikkeling te verbeteren op een speelse manier. Met gebruik van een loopwagen samen met goede eerste loopschoentjes wordt je kleine geholpen met het maken van de eerste stapjes. Met een loopkar wordt de wereld van je baby een stuk groter en kan deze verder gaan ontdekken. Daarom is dit een ideaal baby cadeau.

Eerste loopschoentjes

Heeft je baby nog geen babyslofjes dan raden we je aan om te kiezen voor Aapie babyslofjes. De baby’s eerste schoentjes of ook wel eerste stapschoentjes genoemd, helpen je dreumes met het zelfstandig lopen. De slofjes van Aapie zijn speciaal gemaakt voor de eerste stapjes van je kind. Onze slofjes met antislip zorgen ervoor dat je kindje niet uit zal glijden op een gladde vloer. Gebruik daarom nooit babysokjes of een babysok zonder antislip. Natuurlijk zou je ook kunnen kiezen voor antislip sokken, maar het oog wil ook wat. Kies daarom voor baby sneakers of babyschoenen van Aapie. Naast dat het belangrijk is dat je kiest voor anti slip schoentjes zijn er ook nog andere zaken waar je naar moet kijken. Zorg ervoor dat eerste loopschoentjes een flexibele zool hebben en licht van gewicht zijn. Dan heb je de perfecte eerste schoentjes om te leren lopen waarbij de baby schoentjes de baby niet hinderen bij het kruipen. Op zoek naar een babywinkel met een grote collectie eerste schoentjes voor je baby? Stop dan maar met zoeken; wij hebben een grote collectie “eerste loopschoentjes”.

Wat is een loopkar?

Een loopkar is een wagentje met duwstand waaraan je baby zich kan vast houden en doordat de wagen 4 wielen heeft, ondersteunt het wagentje je baby bij het lopen. Hierdoor kan je kind achter de loopkar makkelijker zijn of haar eerste stapjes zetten. Een loopwagen is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

Wanneer kan je baby een loopkar gebruiken?

Je baby hoeft nog niet zelfstandig te kunnen lopen maar het is wel belangrijk dat je kleintje met een beetje hulp al stapjes kan zetten aan de hand. Dus als je baby de eerste stappen al gezet heeft en al loopt langs de tafel, dan is je baby waarschijnlijk klaar om te beginnen met een loopwagen. 

Het is wel noodzakelijk dat je je baby zeker in het begin in de gaten houdt bij het lopen met de loopwagen. Want ondanks dat een loopwagen veilig speelgoed is, kan uw kleintje vallen als hij nog niet zelfstandig kan lopen.

Waar let je op bij de aankoop van een loopwagen?

Er zijn tal van soorten loopkaren te koop; voor ieder wat wils. Een loopwagen is niet alleen een hulpmiddel bij het leren lopen maar ook een stuk speelgoed. Een loopkar kan voorzien zijn van allerlei knoppen en bellen die leuke geluidjes maken. Dit is natuurlijk allemaal leuk voor je baby. Maar het belangrijkste is dat de loopwagen ook geschikt is voor je kleintje. Hieronder staan wat punten waarop u kunt letten bij de aanschaf van een loopwagen:

  • Is de loopwagen voorzien van een goede grip?
  • Heeft de loopwagen voldoende eigen gewicht? Bij voldoende gewicht valt de loopwagen minder snel om (samen met je baby). Dit is vooral belangrijk bij de eerste stappen van je dreumes. Zijn ze al wat meer bedreven in het lopen dan heeft een zwaardere loopkar ook een nadeel. Zwaardere loopkarren kun minder makkelijk een bochtje maken.
  • Zorg dat je kleintje niet uitglijdt. Koop eerste loopschoentjes met een antislip zool
  • Zoek je een loopkar voor binnen dan kunt u kiezen voor plastic wielen.
  • Zoek je een loopwagen voor buiten dan kunt u kiezen voor rubberen wielen.
  • Test een loopkar altijd met je baby. Het zwaartepunt van de verschillende wagens ligt op ander punt, hierdoor kiepen sommige wagens makkelijker om dan andere.


Cadeau meisje 1 jaar

Er zijn tal van schattige loopwagens voor meisjes. Een pracht van een cadeau voor je kleine meid niet alleen om mee te leren lopen maar ook om mee te spelen.

Cadeau jongen 1 jaar

Voor je held zoek je niet alleen een loopwagen voor de eerste stappen. Maar een ook een stuk speelgoed dat je kleintje leuk vind. Iets wat geluid maakt en licht geeft vinden jongens al snel heel interessant.
zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password