Dé slofjes voor baby met brede voet

Slofjes baby brede voet

Heeft jouw baby brede voetjes? Dan kan het een hele zoektocht zijn naar de perfect babyslofjes. Je wilt natuurlijk dat ze netjes aansluiten en ze goed kunnen oefenen voor het maken van de eerste stapjes. A@pie heeft hieraan gedacht en een speciale collectie slofjes voor baby met brede voet opgezet.

Met de juiste babyslofjes maken ze snel de eerste stapjes

Doordat de slofjes passen bij de vorm van de voetjes, zal je kind de gehele antislip zool goed kunnen benutten. Dit helpt enorm bij het maken van de eerste stapjes. Ze glijden namelijk niet weg en hebben geen last van de naden waar ze op moeten balanceren bij te smalle babyslofjes.

Kies uit de collectie: ‘slofjes baby brede voet’

We hebben een selectie babyslofjes die geschikt zijn voor baby’s met een brede voet. Hierin vind je zowel leuke slofjes voor meisjes, als jongens. Alle modellen zijn op voorraad en direct binnen 1-2 werkdagen leverbaar! Mochten ze toch niet goed passen, kunnen ze binnen twee weken retour worden gestuurd. We denken dan graag mee welk model babyslofje beter past bij de brede voetjes van jouw baby. Ons populairste model voor brede voetjes is het ‘Street London’-model.

>> Bekijk hier de collectie slofjes voor baby’s met brede voetjes.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password