Leuke babyslofjes voor jouw baby

Leuke babyslofjes voor jouw baby

Wat zijn leuke babyslofjes voor jouw baby?

Bij het aankleden van een baby, worden de babyslofjes vaak vergeten. Je hebt hierin een aantal leuke varianten om je baby aan te kleden. Voor elk wat wils. Zoveel verschillende mensen zoveel smaken. Daarom hebben we een brede collectie babyslofjes, zodat we iedereen de babyslof kunnen bieden waar naar ze op zoek zijn. Hieronder enkele populaire subcategorieën met babyslofjes.

Babyslofjes met bloempjes

Dit blijft een populaire babyslof. De slofjes met bloempjes is een klassiek ontwerp wat nog steeds heel populair is. Hieronder enkele voorbeelden van babyslofjes met bloempjes.

babyslofjes met bloempjes

Sportieve babyslofjes

Niets is leuker dan je baby aankleden met sportieve slofjes. Het klinkt raar maar met een sportieve babyslof lijkt je baby direct een stukje ouder. We hebben verschillende modellen met diverse kleuren in ons assortiment.

sportieve babyslofjes   Sportieve babyslofjes

Klassieke babyslofjes

Een rustig slofje zonder schreeuwende kleuren of met een “print”. Veel klanten geven de voorkeur aan een babyslof met de kleur blauw, zwart, roze of wit. Deze slofjes passen onder bijna alle kleding die uw baby in de kast heeft liggen.

klassieke babyslofjes  klassieke babyslofjes

Grappige babyslofjes

Je kent ze wel, leuke babyslofjes met motief of dierfiguur op de slofjes. Echt iets wat past bij een leuke baby. Bent u opzoek naar een babyslof met een dino, giraffe of een slofje met een schattige koe. Dan hebben we voor u het slofje dat u zoekt.

grappige babyslofjes  grappige babyslofjes

Babyslofjes winter

In de winter wil je natuurlijk dat de voetjes van je baby ook lekker warm blijven. Hiervoor hebben we babylaarsjes en babyslofjes met een winterwarme voering. Doordat de binnenkant van de babyslof is voorzien van een lekkere warme voering blijven de voetjes ook met kouder weer warm. Vooral bij de allerkleinste die stil liggen in de kinderwagen zijn babyslofjes met voering in de winter een must.

Warme babyslofjes  Winterslofjes

Newborn slofjes

Als de baby enkele maanden oud is, dan hebben ze eigenlijk nog geen babyslofjes nodig. Echter niets is leuker dan je baby aankleden met een leuk pakje met een bijpassende babyslof. Wij hebben een aantal populaire babyslofjes in de maat XS. Deze slofjes worden speciaal gemaakt voor allerkleinste onder ons. Zeker bij speciale gelegenheden mogen de newborn babyslofjes niet ontbreken bij een mooie outfit.

Newborn slofjes   Newborn babyslofjes

We hebben natuurlijk nog veel meer babyslofjes in onze webwinkel. In alle maten en met alle denkbare kleuren.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password