Newborn slofjes

newborn slofjes

Newborn slofjes

Je baby is net geboren en je wilt het graag goed doen. Heeft jouw kleintje dan al slofjes nodig? Hieronder enkele weetjes over newborn babyslofjes. Zeker bij je eerste kindje kan je dit verder helpen.

De eerste slofjes

Als je baby 2-3 maanden oud is dan begint jouw kind nog niet te lopen maar het is wel stoer of juist heel schattig als je baby een paar newborn sneaker slofjes aan heeft.

Bij de aanschaf van babyslofjes is de maat belangrijk, maar ook de pasvorm en zeker ook het materiaal. De slofjes moeten ademend zijn en de voetjes beschermen. Het meest geschikte materiaal voor slofjes is leer of suède. Dit is een ademend materiaal waardoor je baby geen zweetvoetjes krijgt. Verder moeten de slofjes ruim genoeg zijn, maar mogen ook niet te groot zijn. Dan vallen de slofjes namelijk uit.

Wat voor slofjes

Het is belangrijk dat je baby geen babyschoenen gaat dragen maar newborn slofjes met een flexibele en zachte zool. Deze slofjes zijn ook lichter dan een babyschoen met een stugge zool. 

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password