Slofjes maat 19

Slofjes maat 19

Slofjes maat 19

Zodra de eerste stapjes worden gezet zal een kindje qua leeftijdsindicatie op maat 19 worden geschat. Maar zijn slofjes maat 19 dan voor ieder kindje de perfecte maat voor de eerste stapjes? Nee, een leeftijdsindicatie zegt niet genoeg. Ieder kind groeit namelijk anders en daarnaast verschilt het ook wanneer een kindje toe is aan het maken van de eerste stapjes.

Welke schoenmaat heeft mijn kindje?

Om te bepalen of je slofjes maat 19 moet kopen voor de eerste stapjes, of juist groter of kleiner, is het van belang de voetjes juist op te meten. Dit doe je door de voet plat op de grond te zetten en de grootste afstand van hak tot teen op te meten. Tel bij dit getal 0,5 cm tot max 1 cm op en bekijk in de tabel bij de productomschrijving welke schoenmaat daarbij hoort. Bij alle slofjes op onze website vind je een tabel met de juiste maten bij de hoeveelheid centimeters.

Voorbeeld slofjes maat 19: Meet je 10,5 cm en tel je daar 0,5/1 cm bij op, dan kom je uit op slofjes maat 19.

Meet nauwkeurig

Zorg ervoor dat je de voetjes nauwkeurig meet. Een veel gemaakte fout is dat de voetjes worden gemeten terwijl ze een beetje zijn opgekruld. Krijg je de voet niet plat op de grond? Meet dan terwijl je kindje ligt te slapen. De voetspieren zijn dan helemaal slap.

Koop niet op de groei

Koop de slofjes niet te veel op de groei. Die extra 0,5 tot 1 cm zorgt ervoor dat de voetjes de ruimte hebben om te groeien, maar dat ze ook nog goed passen in de slofjes. Dit is belangrijk, omdat de slofjes daardoor niet alleen blijven zitten, maar ook de juiste hoeveel grip bieden die bevorderlijk zijn voor het leren lopen.

Nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.
Kom je uit op slofjes maat 19? Bekijk hier onze collectie in die maat: >> Zie onze collectie slofjes maat 19 <<

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password