baby slofjes anti slip

Slofjes met antislipzool

Antislip sloffen baby

Wanneer je kindje begint met lopen zal dat gepaard gaan met vallen en opstaan. Dit hoort bij het proces van het leren lopen, maar wat je wilt voorkomen is dat je kleintje uitglijdt met z’n schoentjes of slofjes op de gladde vloer. Daarom ga je op zoek naar babyslofjes met grip. Al onze babyslofjes zijn voorzien van een antislip zool!

Sneller leren lopen

Met de handige slofjes met antislipzool hebben de kleintjes meer grip met hun tenen. Hierdoor ontwikkelen de voetspieren zich optimaal én kunnen ze sneller zelfstandig lopen. Slofjes met antislipzool worden dan ook aangeraden door orthopeden.

Brede collectie baby slofjes anti slip

Alle baby slofjes en babyschoentjes uit onze collectie hebben een flexibele anti slip zool. Ook zijn ze voorzien van een elastische rand, waardoor ze goed blijven zitten. Hiermee zijn het dé perfecte slofjes om mee te leren lopen. Op onze website kun je gemakkelijk de baby slofjes anti slip kiezen die je zoekt omdat je kan filteren op maat, kleur en geslacht.


zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password