Voorkom zweetvoetjes bij kinderen

Zweetvoetjes baby

Komen de voeten van jouw kind vochtig en stinkend uit schoenen? Dan kan het goed zijn dat de voeten niet kunnen ademen in de schoenen. Het blijft vaak niet bij een onaangename geur, want vochtige, warme schoenen zijn een heerlijke plek voor micro-organismen zoals schimmels en bacteriën. Hierdoor neemt de kans op huidbeschadigingen toe.

Hoe voorkom je zweetvoetjes bij kinderen?

Vervang babyschoentjes van kunstleer voor babyschoentjes van echt leer. Kunstleer houdt veel warmte vast en ademt minder goed. Zeker op een warme dag zorgt dit voor zweetvoetjes. Daarnaast is het aan te raden je kind afwisselend twee paar schoenen te dragen. De schoentjes hebben namelijk minstens 24 uur nodig om al het vocht kwijt te raken.

Ruime keus uit leren babyschoentjes bij Aapie

Alle Aapie babyschoenen zijn handgemaakt van zacht ademend leer waarmee zweetvoetjes worden voorkopen. Het soepele leer is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan gemakkelijk schoongemaakt worden met een vochtige doek.

--> Klik hier en bekijk het assortiment leren babyschoentjes.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password