Algemeen
Door jouw bestelling geef je te kennen dat je met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Aapie Babyschoenen. akkoord gaat. Aapie Babyschoenen heeft het recht zonder opgave van reden de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te veranderen. Voor een koopovereenkomst gelden echter de voorwaarden zoals op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Levering
Alle babyschoenen zijn op voorraad en we streven naar een levertijd van één tot drie werkdagen (na ontvangst van de betaling). Indien een babyschoen niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. De vermelde leveringstijden zijn slechts een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De eerste 14 dagen kun je zonder opgave van reden de bestelling kosteloos annuleren. Je ontvangt dan binnen maximaal 5 werkdagen het geld retour. 

Betaling
Bij vooruitbetaling wordt jouw bestelling verzonden wanneer de betaling bij Aapie Babyschoenen binnen is. Wanneer een vooruitbetaling niet binnen vijf werkdagen na plaatsen van de bestelling binnen is, wordt de bestelling geannuleerd en vervalt de overeenkomst.

Retourneren
De babyschoentjes kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, zonder opgave van reden, mits ongedragen, onbeschadigd, ongewassen en in de originele verpakking met bijsluiting van de factuur. Retourzendingen zonder factuur worden niet in behandeling genomen. Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper. Terugbetaling vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de babyschoentjes. Retourzendingen welke niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen. Producten gekocht met een kortingscode of andere acties komen niet in aanmerking voor restitutie. Deze kunnen wel worden geruild voor een ander product of een tegoedbon.

Bij een orderbedrag van €50,- of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Mocht het totale orderbedrag na het retourneren €50,- of lager zijn, dan zien wij ons genoodzaakt met terugwerkende kracht verzendkosten a €4,95 in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het te vergoeden bedrag.

Garantievoorwaarden
Aapie Babyschoenen garandeert dat de babyschoenen voldoen aan normale eisen van deugdelijkheid. Als bij normaal gebruik, gebreken optreden aan de babyschoenen dan krijgt u kosteloos een nieuw paar babyschoenen toegestuurd. Beschadigingen aan babyschoenen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen één dag na ontvangst van de babyschoenen melding wordt gemaakt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. Je krijgt één maand garantie op jouw aankoop. Van garantie is uitgesloten: verkleuren van de babyschoenen, afgeven van leer, algemene slijtage van het leeroppervlak en buitensporige slijtage als gevolg van het kruipen of lopen op ruwe ondergrond. De slofjes zijn niet bedoeld om buiten mee te kruipen of te lopen. Je dient babyschoenen die worden teruggezonden voor vervanging te retourneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

Aapie Babyschoenen
T.a.v.: Retourafhandeling
Neptunusstraat 44
5721 BK Asten

Babysloffen zonder factuur worden niet in behandeling genomen.
Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

• Slijtage door gebruik
• Slijtage door wassen
• Als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt
• Vocht, extreme warmte, zonlicht

Privacy
Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. Aapie Babyschoenen gebruikt deze gegevens alleen maar om je in de toekomst eventuele aanbiedingen te doen.

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een babyschoen op details afwijken. Alle foto's en specificaties zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Aan de kleuren en afmetingen kunnen geen rechten ontleend worden.

Prijzen
De prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. 
Alle weergegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW.

K.v.K. : 91393876
BTW.nr.: NL865641675B01
E-mail: info@baby-schoenen.nl


© 2023 Aapie Babyschoenen

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password