babysneakers

Op zoek naar babysneakers? Het is helemaal niet nodig om concessies te doen aan het uiterlijk van een slofje, want het oog wil ook wat. Er zijn hippe flexibele babysneakers met een zachte antislip zool en licht van gewicht zodat je baby niet gehinderd wordt bij het kruipen, en geschikt zijn voor de eerste stapjes van uw baby.

De stoere babysneakers voor je baby hebben nepveters zodat het net echte sneakertjes lijken. Ze zijn gemaakt van leer zodat ze in de zomer “ademen” en je kleintje geen zweetvoetjes krijgt, voor de in de winter hebben we sneakers met een warme voering zodat de voetjes warm blijven.

Wij hebben een groot aanbod babysneakers in alle denkbare kleuren voor jou in één overzicht samengebracht. Of je nu babysneakers voor een jongen zoekt of voor een meisje. Bij ons vind je een babysneaker die bij de outfit van je baby past.

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

babyslofje Sport Sydney € 16,49

babyslofje Sport Sydney

Vanaf Prijs € 16,49
babyslofje Sport Venice € 16,49

babyslofje Sport Venice

Vanaf Prijs € 16,49
babyslofje Sport Luxor € 16,49

babyslofje Sport Luxor

Vanaf Prijs € 16,49
Leren babyslofjes Street Tokyo € 16,49

Leren babyslofjes Street Tokyo

Vanaf Prijs € 16,49
Baby slofjes leer Sport Blue € 16,49

Baby slofjes leer Sport Blue

Vanaf Prijs € 16,49
Babyslofjes leer Sport Navy € 16,49

Babyslofjes leer Sport Navy

Vanaf Prijs € 16,49
Leren babyslofjes Retro Stone Pink € 16,49

Leren babyslofjes Retro...

Vanaf Prijs € 16,49
Leren babyslofjes gevoerd Artic Miami € 20,49

Leren babyslofjes gevoerd...

Vanaf Prijs € 20,49
Leren babyslofjes gevoerd Artic Marseille € 20,49

Leren babyslofjes gevoerd...

Vanaf Prijs € 20,49
Leren babyslofjes gevoerd Artic Madrid € 20,49

Leren babyslofjes gevoerd...

Vanaf Prijs € 20,49
Leren babyslofjes Retro Black € 16,49

Leren babyslofjes Retro Black

Vanaf Prijs € 16,49
babyslofje Sport Vienna € 16,49

babyslofje Sport Vienna

Vanaf Prijs € 16,49

>> Klik hier voor nog veel meer babyslofjes <<


Babysneakers voor de eerste stapjes


Een spannend moment zijn de eerste stapjes die je baby gaat zetten. Dit wil je natuurlijk ook vast leggen op camera en wil je ook dat je baby stoere sneakertjes aan de voetjes heeft. Belangrijk is dan dat je kiest voor babysneakers met een zachte zool zodat je baby goed contact heeft met de ondergrond. Daarbij is het ook belangrijk dat de babysneakers voorzien zijn van een antislip zool.

Babysneakers 1 jaar

Rond het eerste levensjaar gaat je baby waarschijnlijk beginnen met lopen. Speciaal hiervoor hebben we flexibele leren babysneakers ontworpen met een leuk design. Je kunt filteren op geslacht en op kleur. Ook kun je kiezen voor bredere babysneakers welke geschikt zijn voor een hoge wreef of juist voor smallere babysneakers voor de smallere voetjes.

Babysneakers zachte zool

Als je baby gaat kruipen of al lopen dan heb je babysneakers nodig met een zachte zool. Het beste is dat je baby met blote voetjes loopt of met sneakertjes waarbij je baby zoveel mogelijk contact houdt met de ondergrond. Hierdoor ontwikkelen de spieren in de voetjes zich beter en sneller. 


Babysneakers antislip

De babysneakers zijn voorzien van een antislip zool zodat je baby niet uitglijdt. Misschien heeft je baby nu sokjes aan en glijdt telkens uit. Dit is te voorkomen door te kiezen voor babysneakers met antislip zodat je baby meer grip heeft met zijn voetjes en niet meer uitglijdt.


Babysneakers jongen

U hoeft niet te kiezen voor saaie effen slofjes, er zijn ook hele stoere babysneakers speciaal gemaakt voor de kleinsten onder ons. Dit in tal van kleuren, waarbij we sneakertjes hebben voor brede en bolle voetjes met een hoge wreef of voor lange en wat smallere voetjes. Voor elke jongen hebben we passende babysneakers.


Babysneakers meisje

Ook voor meisjes hebben we hippe babysneakers. In onze collectie hebben we het allemaal, van knal roze babysneakers tot trendy witte babysneakers met roze tinten. Dit voor zowel newborn baby’s tot meisjes die bezig zijn met de eerste stapjes zetten.


Warme Babysneakers

Heeft je baby in de winter last van koude voetjes? Dan hebben we voor jou de oplossing. We hebben een grote collectie babysneakers voor de winter. Deze zijn voorzien een warme binnen voering waardoor de voetjes warm blijven. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password