Wat zijn de verzendkosten?


Je betaalt bij ons een vast bedrag voor de verzending van jouw bestelling, ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Gratis verzending bij een orderbedrag van €50,- 
Bij een orderbedrag van €50,- of meer worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Mocht het totale orderbedrag na het retourneren lager zijn dan €50,-, dan zien wij ons genoodzaakt met terugwerkende kracht de verzendkosten a €4,95 in rekening te brengen. Dit bedrag zal verrekend worden met het te vergoeden bedrag.

Zodra je een bestelling plaatst ontvang je een bevestiging van jouw bestelling via e-mail. Het kan voorkomen dat dit mailtje in het mapje 'spam' of 'ongewenste mail' terecht komt. Alle babyschoenen zijn op voorraad en we streven er naar uw bestelling te versturen binnen één tot twee werkdagen (na ontvangst van de betaling).

Bij ons kun je kiezen uit twee manieren van verzenden:

Verzekerde verzending (standaard)
De verzend-, verpakkings- en administratiekosten hiervoor zijn €4,95. Mocht jouw bestelling kwijt raken tijdens de verzending, dan krijg je kosteloos jouw bestelling opnieuw toegestuurd. Bij incorrecte opgave van adresgegevens van klant vervalt alle aansprakelijkheid richting Aapie B.V.

Onverzekerde Verzending
De verzend-, verpakkings- en administratiekosten hiervoor zijn €2,99. Verzendrisico’s komen in zijn geheel voor rekening van de koper. (0,1% van onze verzendingen raakt zoek in de post, m.a.w. 1 op de 1000 verzendingen). Bij incorrecte opgave van adresgegevens van klant vervalt alle aansprakelijkheid richting Aapie B.V.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password