Babyslofjes of babyschoentjes

babyslofjes of babyschoentjes

Je baby kan misschien al staan en de eerste stapjes gaan op korte termijn gezet worden. Je kent het wel, een baby die langs de bank of tafel aan het stappen is. Het is goed om je baby te laten stappen op babyslofjes of op blote voeten. De spieren en de voetjes kunnen zich dan op een natuurlijk manier ontwikkelen. De babyslofjes moeten soepel zijn en licht van gewicht. Een stugge zool belemmert de ontwikkeling van de voetjes. Trek ook je baby ook geen sokjes aan deze zijn wel soepel en licht van gewicht maar met sokjes glijdt je baby sneller uit in vergelijking met babyslofjes met antislip.

Na deze mijlpaal gaat je kindje de volgende stap zetten. Van staan naar schuifelen langs de bank, naar overal zelf naar toe lopen. In deze fase gaat je baby overal zelfstandig naar toe stappen, dus is het ook van belang dat je goed in de gaten houdt waar je baby naar toe gaat. De babyslofjes die je kindje nodig heeft moeten de voetjes beschermen en voorzien zijn van een antislip zool. Zoals gezegd is een stugge zool uit den boze. Je zoekt dus leuke babyslofjes maar deze dienen ook de ontwikkeling van de voetjes niet in de weg te staan. De slofjes moeten soepel zijn en kunnen ademen. Kies daarom altijd voor leren babyslofjes met antislip. 

babyslofjes met zachte zool

Aapie babyslofjes zijn leren babyslofjes met zachte zool, gemaakt van zacht leer zodat de voetjes kunnen groeien en vrij kunnen bewegen. De suède zool is zo dun mogelijk en voor zien van antislip. De babyvoetjes hebben hiermee maximaal contact met de vloer maar worden toch beschermd door een antislipzool. Kinderartsen raden een soepele zool aan omdat deze de groei en ontwikkeling van de voetjes bevorderen. De slofjes zijn voorzien van elastieken sluiting om de enkels zodat je baby de slofjes zelf niet kan uit doen. Je kunt filteren op geslacht maar ook op de maat. We hebben newborn slofjes tot babyslofjes  voor de grote jongens en meiden.

Voordelen van leren babyslofjes

Leren babyslofjes zijn de meest verkochte babyslofjes omdat deze alle belangrijk eigenschappen vervullen die je zoekt in babyslofjes. De leren babyslofjes met een zachte en flexibele antislip zool beschermen de voetjes en staan een goede ontwikkeling van de voetjes niet in de weg. Verder zijn ze ook een populair cadeau met sinterklaas, verjaardagen of met de geboorte. Onze leren slofjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren maar ook in verschillende stijlen. We hebben babysneakers, schattige slofjes en baby ballerina’s verkrijgbaar in alle maten.

Op zoek naar zachte babyslofjes

Vooral voor newborn baby’s van 0-3 maanden is de belangrijkste eis aan slofjes dat de slofjes soepel zijn en de voetjes van je baby warm houden. Onze zachte babyslofjes zijn gemaakt van leer en zitten comfortabel aan de voetjes van de baby. Doordat er gebruik is gemaakt van natuurlijk en soepel leer hebben de slofjes een perfecte pasvorm. 

stoere slofjes voor jongens

Onze jongens slofjes zijn er in alle denkbare kleuren, soorten en maten. De babyslofjes beschermen de voetjes en niet onbelangrijk houden de voeten van de baby warm. Natuurlijk zijn al onze babyslofjes voor jongens voorzien van antislip zodat uw mannetje veilig zijn eerste stapjes kan zetten. Zoekt je nog een origineel kraam cadeau dan heb je het nu eigenlijk gevonden.

babyslofjes voor een jongen

zachte slofjes voor meisjes

Onze babyslofjes voor meisjes zijn de babyslofjes om binnenhuis te dragen. Ze beschermen de voetjes en houden de voeten van de baby warm. De meisjes slofjes zijn gemaakt van leer en zijn soepel en licht van gewicht. De babyslofjes zitten goed aan de voet en zijn door de baby niet uit te doen. Met deze meisjes sloffen is uw prinsesje klaar voor haar eerste stapjes.

babyslofjes voor een meisje

Wanneer is het tijd voor de eerste babyschoentjes?

De leeftijd speelt geen rol bij het antwoord op deze vraag. Je hoeft alleen maar te kijken in welke fase je baby zit. Als je kindje goed kan lopen en je zoekt babyschoentjes voor buiten die ook te gebruiken zijn om te lopen in de regen dan kiest u babyschoentjes met een stugge zool. U kiest dan voor babyschoentjes.zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password