Slofjes voor baby’s met smalle voet

Slofjes baby voor smalle voet

Smalle, brede, kleine of grote babyvoetjes. Niet alle babyvoetjes zijn hetzelfde. Uiteraard wil je wel dat de babyslofjes passen bij de voetjes van jouw kind, zodat de slofjes het comfort, de steun en warmte bieden waarvoor ze bedoeld zijn. Om de zoektocht naar goed aansluitende babyslofjes voor baby’s met smalle voet te vergemakkelijken heeft A@pie die voor je op een rijtje gezet.

Goed passende babyslofjes bevorderen de eerste stapjes

De collectie ‘slofjes baby voor smalle voet’ bestaat uit modellen die rondom de voetjes goed aansluiten. Hierdoor schuiven de smalle voetjes niet opzij en kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de antislip zool. Op deze manier worden de eerste stapjes van je kind bevorderd en kunnen de voetspieren zich goed ontwikkelen. De elastische rand zorgt er daarnaast nog extra voor dat de babyslofjes op hun plek blijven zitten.

Collectie ‘slofjes baby voor smalle voet’

De gehele collectie babyslofjes voor smalle babyvoetjes zijn op voorraad en binnen 1-2 werkdagen leverbaar. Passen de slofjes toch niet goed? Geen zorgen, binnen 14 dagen kunnen ze gemakkelijk worden geruild of retour gestuurd. Laat A@pie vooral weten waar ze niet goed passen (te breed/smal, te lang/kort), dan kunnen we meedenken welk model babyslofje een betere match is.

>> Bekijk hier de collectie slofjes voor baby’s met smalle voetjes.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password