Zijn baby slofjes nodig?

Zijn babyslofjes nodig?

Je leest overal dat een baby pas slofjes nodig heeft als je baby begint met lopen. Maar dat antwoord is wat kort door de bocht. Het antwoord is niet zo simpel. Baby’s hebben zeker in de eerste maanden moeite met het reguleren van hun temperatuur en daarom hebben ze naast een mutsje en kleertjes ook baby slofjes nodig om hun voetjes warm te houden. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor slokjes maar sokjes worden continue uitgetrokken door de baby. Daarom wil je geen sokjes maar baby slofjes die goed blijven zitten. Onze baby slofjes zijn comfortabel en blijven goed aan de voetjes zitten.

Waar moet je op letten bij de aankoop van baby slofjes? 

Natuurlijk moet het materiaal van de baby slofjes ademend zijn en bij voorkeur kies je voor baby slofjes van leer of suède, zodat de babyvoeten kunnen ademen. Belangrijk is dat je kiest voor flexibele anti slip zolen waarbij de zooltjes zijn gemaakt zacht suède. Je baby heeft hierdoor slofjes die comfortabel aan de voetjes zitten waarbij ze een maximale bewegingsvrijheid hebben. Ze kunnen kruipen, rollen, gaan staan of leren lopen met deze baby slofjes. Verder is de goede maat van belang zodat de baby slofjes niet uitvallen en de babyvoetjes zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen.

Wat je wil vermijden zijn te grote baby slofjes. Te grote slofjes vallen niet alleen sneller uit maar kunnen ook onveilig zijn omdat je baby struikelt over de baby slofjes. Bij het kiezen van de baby slofjes investeer je ook in de voetjes van je baby welke nog volop in ontwikkeling zijn. Kies daarom altijd voor baby slofjes anti slip van goede kwaliteit die gemaakt zijn van leer en een anti slip zool hebben.


zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password